Руски гражданин и  след като разбили вратите на девет частни

...
Руски гражданин и  след като разбили вратите на девет частни
Коментари Харесай

Арестуваха четирима чужденци, разбивали апартаменти край Поморие

Руски жител и  откакто разрушили вратите на девет частни парцела в апарткомплекс край Поморие. На 13 октомври, малко след 22:30 часа, в полицията е получено известие от 52-годишен софиянец, притежател на жилище в комплекса, за това, че в жилището му проникнали четирима мъже.
Прочетете още
Когато чиновниците на реда пристигнали на място, видели две коли да напущат мястото на престъплението. Спрели ги и ги тествали за приложимост на алкохол и опиати. Пробата на един от водачите отчела съществуване на кокаин и марихуана в кръвта. Полицаите открили девет разрушени входни порти в постройката. За кражба била готова друга техника от тях – тв приемници, кафе-машини, тостери и други, заяви Нова.

Потърпевшият предал на полицията записи от видеокамера, инсталирана в жилището му. Извършителите на обирите са арестувани и са с непрекъсната мярка " задържане под стража ". Те са трима грузински жители на възраст от 18 до 37 години и 38-годишен руснак. Един от мъжете е прочут на униформените – преди време е регистриран за кражба от магазин за техника.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР